Zapewne część z was już testowała "otwieranie świata dla znajomych", prawda? Bardzo ciekawa sprawa dla tych którzy chcieli by pograć w swoim małym gronie. Wiecie jednak co się dzieje gdy otworzycie świat Hardcore i Wasz znajomy zginie?
Świat zostaje usunięty! Nie wiem czy takie było zamierzenie Mojangu, ale wydaje mi się, że nie było to zamierzone działanie i już teraz gracze na całym świecie proponują duzo lepsze rozwiązanie - dożywotni ban z takowej mapy HC. A Wy - co o tym myślicie?
Komentarze
Komentarze działają w zewnętrznym serwisie Disqus, który zapisuje pliki cookie (polityka prywatności Disqusa). Wczytamy komentarze po kliknięciu przycisku poniżej.
Nie udało się wczytać Disqusa. Jeśli masz adblocka lub inną blokadę, wyłącz blokowanie na minecraft.pl i spróbuj ponownie.